Ниското самочувствие и безкрайните съмнения относно нашата привлекателност ни карат

...
 
Ниското самочувствие и безкрайните съмнения относно нашата привлекателност ни карат
Коментари Харесай

8 знака, че сте по-секси, отколкото си мислите  

 

Ниското самочувствие и безкрайните подозрения по отношение на нашата прелест ни карат да виждаме доста повече дефекти в огледалото, в сравнение с сме в реалност.

Често се подценяваме, смятайки себе си за елементарни и „ сиви мишки “, до момента в който близките ни възприемат по напълно друг метод.

Как да разберете, че сте доста по-съблазнителна, в сравнение с си мислите?

 

Ако влезете в стая с непознати, те инстинктивно се обръщат да ви погледнат

Имате прелест, която другите безусловно четат от вас, усещате от разстояние. Повярвайте ми, малко дами имат това качество. Може би забелязвате, че минувачите несъзнателно задържат погледа си върху вас, оглеждайки с интерес вашите облекла, лице, фигура… Това значи, че не е нужно да се преструвате и да се вършиме на някой различен, просто би трябвало да бъдете себе си.

 

Имитират ви

Може би вашите другари или сътрудници неведнъж са възприемали вашия жанр, копирали са вашия маникюр и са си купили същите облекла като вас. Или може би са ви поискали контактите на салона за хубост, където вършиме прическата си или името на крема, който употребявате? Това е по този начин, тъй като те харесват и желаят да бъдат като теб.

 

Когато критикувате външния си тип, не ви схващат.

Не харесвате носа, задните си елементи или правата си коса? И безпределно се оплаквате от това в наличието на приятелите си? Но те наподобява са се наговорили и по никакъв метод не желаят да се съгласят с вашите изказвания. Повярвайте ми, те въобще не се пробват да ви успокоят – просто минусите ви въобще не са действителни и не хващат окото на никого с изключение на на вас.

 

След първата вечер мъжете ви се обаждат

Един от най-големите страхове на всяка жена е опцията да наподобява безинтересна, изключително в случай че преди малко сте почнала връзка с мъж и сте правили първия си секс. „ Ами в случай че не се обади още веднъж? – мислим с смут. — Ами в случай че не ме хареса? Но мъжете ви се обаждат и оферират да се срещнат още веднъж, което значи, че сте забавни, привлекателни и секси!

 

Завиждат ви

Разбира се, завистта е разрушително възприятие, само че може да бъде превъзходен маркер за тези, които се съмняват в личната си прелест. Повярвайте ми, никой не завижда на грозни, нещастни и скучни дами. И в случай че има най-малко един човек на този свят, който да ви завижда, значи имате нещо скъпо и неповторимо. За развлечение можете да попитате приятелите си какво биха желали да имат от това, което имате. Повярвайте ми, те сигурно ще имат какво да кажат.

 

Вие сте по отношение на противоположния пол по-често от приятелките си.

Може да намирате за обикновено мъжете да се влюбват във вас от самото начало, да желаят да са в близост и да се опасяват да не ви изгубят. Но не всяка жена може да се похвали с подобен триумф. Има такива, които чакат нов романс от 3-5 години, до момента в който вие постоянно имате шанс с момчета. Дори и да сте заобиколени от доста другари мъже, това също приказва за вашата полова прелест.

 

Получавате похвали.

Веднага щом се настройките малко, обуете токчета, гримирате се по-ярко, хората към вас незабавно стартират да обръщат внимание на това. Казват ви, че изглеждате добре и по какъв начин ви отива тази рокля, само че към момента не вярвате? Комплиментите отиват единствено на тези, които ги заслужават. Което значи, че в действителност сте съблазнителна хубавица.

 

Понякога харесвате себе си

Понякога. На места. Когато се отпуснете и се освободите от напрежението и тревожните мисли, които редовно ви превземат и ви принуждават да се съмнявате в себе си. Неочакван и доста прелестен комплимент или време, прекарано в другарска компания – и вие ставате игриви и грациозни, придобивайки летяща походка и намигвайки си в огледалото.

Погледнете се в огледалото тъкмо в този момент и започнете да се обичате по този начин, както другите ви обичат!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР